https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 11 شهریور 1401 ساعت 11:37

تصاویر| خشکسالی عجیب در دریاچه بزرگ آلمان

ادرزه یک دریاچه پشت سد است که تا پیش از خشکسالی اخیر نزدیک به ۲٠٠ میلیون مترمکعب ذخیره آب داشته و به آبرسانی مزارع زیر سد کمک می کرده است. اکنون سد تبدیل به پل و دریاچه پشت آن تبدیل به علفزار شده است.

خشکسالی و عدم بارش باران کافی دومین دریاچه داخلی آلمان به لحاظ مساحت و سومین دریاچه این کشور به لحاظ مقدار ذخیره آب خشک شده است. این دریاچه که ادرزه (Edersee) نام دارد، در ایالت مرکزی هسن آلمان واقع شده و کرانه های آن تاکنون یکی از پرطرفدارترین استراحتگاه های تابستانی آلمانی ها بوده است.

ادرزه با نزدیک به ۱۲ کیلومتر مربع وسعت، دومین دریاچه بزرگ آلمان است. این دریاچه تا آخر آوریل امسال نه تنها کمبود آب نداشت، بلکه لبریز شده بود. اما حالا عکس های هوائی متعددی که این روزها از این دریاچه منتشر شده نشان می دهند که از آن چیزی جز یک باریکه رود باقی نمانده که آن هم در حال خشک شدن است.

در آخرین هفته ماه اوت، چند ساعتی در آلمان باران بارید، اما گرمای شدید و خشکی زمین مانع تاثیرگذاری آن بر طبیعت شد. اکنون، علاوه بر رودخانه ها و دریاچه ها، جنگل ها، فضای سبز شهرها و چمنزارهای سراسر آلمان به خاطر کاهش باران به زردی گرائیده اند و طبیعت آلمان می رود تا چهره ای پائیزی به خود بگیرد.

 
501 نمایش

نظر دادن